www.zupa-vid-varazdin.hr

Početna

30. NEDJELJA  KROZ  GODINU

 

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije do daljnjega je obavezno nošenje zaštitne maske u svim zatvorenim prostorima i javnim okupljanjima. Budimo odgovorni u ovoj zahtjevnoj situaciji, i držimo se preporuka vezanih za sprječavanje bolesti.

Vjeronauk i bilo kakve aktivnosti unutar samostana do daljnjega su otkazane, a sv. mise su po uobičajenom rasporedu.

Kroz ovaj tjedan slavimo

Srijeda: Sv. Šimun i Juda Tadej apostoli, blagdan
Subota: Sv. Anđeo iz Akrija, kapucin
Slijedeće nedjelje je svetkovina Svih Svetih, a mise su po redovnom rasporedu.

Ujedno je slijedeća nedjelja prva u mjesecu kada se skupljaju prilozi za odgoj svećeničkih i redovničkih kandidata i kada na poseban način molimo za nova duhovna zvanja.

Pred crkvom možete nabaviti svijeću kojom pomažete akciju Caritasa pod nazivom „Ova svijeća gori dulje“. Donacijom u iznosu od 10 kuna pomažete našem biskupijskom Caritasu.

Preporučamo izloženi katolički tisak.

Tijekom ovog tjedna prestat će važiti karantena za oboljele fratre i postulante unutar samostana. Zato Vam se ovom prilikom svima zahvaljujemo za iskazana dobročinstva i molitve kojima ste nas pratili. Neka Vam dragi Bog uračuna u pravednost sve ono što činite za nas. Zahvaljujemo se također našem biskupu mons. Boži Radošu što je organizirao svećenike iz biskupije za slavljenje sv. misa i ostalih pastoralnih aktivnosti u našoj crkvi. Hvala i svim svećenicima koji su nas mijenjali u ovome za nas teškom razdoblju. Hvala Vam svima od srca!