www.zupa-vid-varazdin.hr

Početna

        

 

 25 . NEDJELJA  KROZ  GODINU

19.09.2021.  

 

Danas, pod župnom misom u 10 sati je ZAZIV DUHA SVETOGA za početak nove školske i vjeronaučne godine. Od sutra počinje redoviti župni vjeronauk za prvopričesnike iz 3. razreda i firmanike iz 8. razreda.. Bez župnog vjeronauka nitko ne može primiti sakramente Crkve, ispovijed, prvu pričest niti sv. Potvrdu.

Kroz tjedan slavimo:

Ponedjeljak: Andrija Kim i drugovi – korejski mučenici

Utorak: sv. Matej, apostol i evanđelist

Srijeda: Bl. Ignacije iz Santhiae, kapucin

Četvrtak: sv. Pijo iz Pietrelčine, kapucin

Sljedeća nedjelja je 26. Kroz godinu. Tu nedjelju je papa Franjo posvetio molitvi za prognanike i izbjeglice, kojih u svijetu ima sve više a koji sve više kucaju na vrata i naše Domovine.

Sljedeće nedjelje u 18 sati bit će roditeljski sastanak za roditelje firmanika – vjeroučenika 8-ih razreda 2. i 6. Osnovne škole koji se pripremaju za primanje sakramenta sv. Potvrde u proljeće sljedeće godine.

Franjevački svjetovni red (OFS) poziva vas da se uključite u akciju Socijalne samoposluge „Kruh sv. Antuna“   „Daruj malo - pomozi puno“ kojom se prikupljaju trajne živežne namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebitije obitelji i pojedince. Svoj prilog možete donijeti na portu Kapucinskog samostana. Unaprijed hvala svim dobročiniteljima!

Čitajte katolički TISAK!

 

 

 

 

 

DRAGI VJERNICI!

S OBZIROM NA SITUACIJU U KOJOJ SE
NALAZIMO, IMATE MOGUĆNOST UZETI
UPLATNICU SA ŽIRO-RAČUNOM NAŠE
ŽUPE SV. VIDA I OD KUĆE UPLATITI SVOJ
DAR – OBITELJSKI ILI DONACIJU ZA
ŽUPU SV. VIDA U VARAŽDINU.
OD SRCA VAM HVALA NA SVAKOJ VRSTI
POMOĆI!

Fra Mirko Kemiveš, župnik