www.zupa-vid-varazdin.hr

Početna

 

24. NEDJELJA  KROZ  GODINU

15. rujan 2019.


 

Kod župne mise u 10 sati je Zaziv Duha Svetoga za početak nove školske i vjeronaučne godine. Vjeronauk započinje u ponedjeljak 16. IX. Raspored vjeronauka možete vidjeti na oglasnoj ploči ispred crkve i na WEB stranici naše župe.

OVOG TJEDNA SLAVIMO:

Ponedjeljak: sv. Kornelije i Ciprijan, biskupi i mučenici
Utorak: Rane svetoga našega oca Franje
Srijeda: sv. Josip Kupertinski, svećenik
Četvrtak: sv. Franjo Marija iz Camporossa, kapucin
Petak: Koreanski franjevački mučenici. Nakon večernje mise u 19 sati bit će Euharistijsko klanjanje cijelu noć do jutarnje svete mise u subotu u 7 sati. Klanjanje organizira Inicijativa 40 dana za život. Svi ste pozvani!
Subota: sv. Matej, apostol i evanđelist


Sljedeća nedjelja je 25. Kroz godinu.


Franjevački svjetovni red (OFS) poziva vas da se uključite u akciju Socijalne samoposluge „Kruh sv. Antuna“ kojom se prikupljaju trajne živežne namirnice i higijenske potrepštine za najpotrebitije obitelji i pojedince. Svoj prilog možete donijeti na portu Kapucinskog samostana. Unaprijed hvala svim dobročiniteljima!


Svim Vama koji ste se svojim novčanim prilozima uključili u akciju MIVA – Misijska vozila kojom se prikupljaju sredstva za nabavu automobila za naše misionare u svijetu od srca zahvaljujemo. Ove godine, zahvaljujući Vašoj velikodušnosti sakupili smo 14.900 kuna i poslali ih u Misijsku centralu u Zagrebu. Prošle godine su nas pohvalili da smo župa koja je sakupila najviše novčanih sredstava. Hvala lijepa!


U subotu 28. IX. 2019. u 10 sati u Varaždinskoj katedrali primit će red Đakonata naš župljanin Lovro Biškup. Preporučujemo ga u Vaše molitve i ako možete, dođite na njegovo ređenje.